Бактерицидни UV-C LED излъчватели тип “ANDROMEDA”

LED lights series - Andromeda

Бактерицидните UV-C LED излъчватели тип “ANDROMEDA” са автоматизирано мобилно устройство, излъчващо UV-C радиация за дезинфекция на повърхности и въздух срещу COVID- 19, както и всички вируси и бактерии.

Серията „Andromeda“ включва следните типове продукти:

Andromeda UVC144W4-230 - с 4 броя бактерицидни тръби 36 W 

Andromeda UVC216W6-230 - с 6 броя бактерицидни тръби 36 W 

Andromeda UVC288W8-230 - с 8 броя бактерицидни тръби 36 W 

Производител: „ИНДЪСТРИАЛ ЛАЙТИНГ“ ЕООД 

Предназначение: UV-C излъчвателите “Andromeda” са създадени за дезинфекция на въздух и повърхности с 360° обхват и осигуряващо дезинфекция до 612 м² за 60 мин. на повърхности (необходимото количество излъчване за ефективна дезинфекция на Covid-19) и до 3000 м³ въздух (с вентилатори) за половин час работа.

Използването на ултравиолетова светлина за дезинфекция се характеризира с лекота на употреба, малки дозировки и висока ефикасност. Серията UV-C лампи тип „Andromeda“ е създадена като висок клас излъчватели, предназначени да задоволяват и най-високите изисквания за ефективност, здравина и качество. В изработката на излъчвателите са вложени изцяло качествени елементи от реномирани производители.

Сертификация: Всички излъчватели от серията “Andromeda” имат пълна СЕ сертификация, отговарят на всички ЕС стандарти и са сертифицирани, съгласно протокол № 98/29.05.2020 г. от Лабораторията по дезинфекция, стерилизация и биоиндикатори към Националният център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) и отговарят на АЛГОРИТЪМ НА ДЕЗИНФЕКЦИОННИТЕ МЕРОПРИЯТИЯ в условията на епидемично разпространение на COVID-19, предложен и разработен от Лабораторията по дезинфекция, стерилизация и биоиндикатори към Национален център по паразитни и заразни болести.

https://geolight.bg/wp-content/uploads/2021/01/geolight-certificate-andromeda.pdf

Информация за техническите параметри, спецификации на продуктите и различните класове от серия “ANDROMEDA“ :