За Нас

Geo Light About Us Image

„Гео Лайт“ ЕООД е фирма специализирана в търговията, проектирането, дизайн и производство на индустриално LED осветление, с множество успешни завършени проекти и текущи такива, както за частни клиенти, така и публични институции. Предлагаме завършена услуга и инженерни решения с най- високо качество на всеки свой клиент, съобразен със специфичните му нужди, въз основа на най- новите тенденции и иновации в инженерната дейност.

„Гео Лайт“ ЕООД, е партньор и официален търговски представител на водещия български производител на индустриално LED осветление „Индъстриал Лайтинг“ ЕООД, с екип от специалисти, в областта на дизайна, инструменталната екипировка, оптиката, електрониката, металолеенето, светодиодите, реализиращи най-добрите идеи в областите, в които работим.

Гарант за високото качество на предлаганите от нас продукти са успешно получените сертификати за внедрена система за управление на качеството, съгласно международния стандарт ISO 9001:2015 и система за управление на околната среда, съгласно международния стандарт ISO 14001:2015. Всички наши продукти притежават СЕ сертификати.

Предлагаме цялостна гама от продукти за индустриално осветление, като търсим технически решения, водещи до максимализиране продължителността на живота на крайните продукти. Продуктите ни съчетават функционалност и дизайн, иновативни идеи, съчетани с изпитани технологични практики и решения, като залог за разработването и производството на висококачествени продукти на световно ниво, с безкомпромисност по отношение на качеството на влаганите материали.

Предлагаме разработки от 5 продуктови групи с множество вариации, в зависимост от приложението им- HI BAY, LED Linear Lamp, LED улично осветление, Външно и парково осветление, Светодиодно Офис осветление.

На своите клиенти предлагаме проектиране и реализиране на проекти свързани с ново или цялостната подмяна на досега съществуващото конвенционалното осветление със светодиодно такова, изпълнявайки всички норми и стандарти за осветеност. Гарантираме безкомпромисно качество и параметри съобразени с конкретните нужди и изисквания на клиентите ни, с максимално гаранционно и след гаранционно обслужване на създадените продукти, коректност и професионализъм спрямо всички наши партньори и колеги.

Светодиодното осветление, което предлагаме е от последно поколение с широкоспектърно приложение в: складове, промишлени халета, улично осветление, открити площадки, кариери, бензиностанции, търговски обекти, паркове, спортни площадки и съоръжения, зелени площи, гаражи, паркинги и много други.

НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:
• Гаранция от 5 до 10 години за всички продукти
• Екологично чисти продукти и 100% рециклиране.
• Богат асортимент от продукти и гъвкави клиентски решения.
• Професионално отношение и отговорност към всеки проект.

Повече информация за цялата ни гама продукти и техните технически параметри, може да получите в секциите „ Продуктов Каталог“, „ Бактерицидни Лампи" и "Осветители според предназначението", както и да се запознаете с различните предлагани от нас Услуги.